14 Ekim 2009 Çarşamba

Sert Müslümanlar - Demolar



Sert Müslümanlar'ın diskografisinin başı; ta 1995'e uzanır. Türk dinleyicisi bu grubu hiçbir zaman sevemedi. Gerek şarkıları, gerek savundukları fikirler açısından...Fakat grup gizemini herzaman korudu. Ekibin frontman'i Recayi dışında diğer üyeler hep gerideydiler. Recai'nin gitmesiyle asıl grup dağıldı. Özdiyar Plakçılık'ın sahte Sert Müslümanları 2 albüm çıkardı. Falan filan...2008 yılında ekipten Edip G, İlker ve T.E.K., Nefret-Z tekrar toplanarak bir demotape yayınladılar. G-Style öksüz kalmamış...

2 yorum:

Alper dedi ki...

Bence gayet güzel ayrıca sert müslümanları beğenip dinleyen bir çok dinleyici var almanyada konser verdiklerinde 8500 kişiydik. Türkiyede de aynı şekilde. Fikirleri Türk ve İslam olduğu için sevilmediğini söylemen yanlış sana uymuyor olabilir ama bize uyuyor ve seviyoruz.

Glasscow dedi ki...

Sevgili alper iyi niyetli oldugun icin yorumunu yayinladim. Ama maalesef okuduklarini anlamamissin...

Sert muslumanlar maalesef "cizdigi tablo" nedeniyle hiphop camiasinda sevilmez. Bu gercegi senin ve bizim seviyor olmamiz degistirmez. Biz tum gruplara objektif yaklasiyoruz. En sevmedigimiz gruplara bile. Cunku bu bagimsiz bir site. Bunu unutmamalisin.

Yazida "g-style oksyz kalmamis" derken bile sert muslumanlari ne kadar yucelttigimizi anlaman gerekirdi. İstersen grubun diger kritiklerini de okuyup kac puan verdigimizi inceleyebilirsin.

Kucuk bir oneri: yazilanlari anlamadan yorum yapma:))